MAYBELLINE COLOSSAL GO CHAOTIC

2016/07/24


Sveikos mielosios! Antrasis vasaros mėnuo eina į pabaigą, taip pat vakar pasibaigė ir mano atostogos, kurias leidau Austrijos alpėse. Įrašas apie atostogas jau visai netrukus, o šiandien dalinuosi apžvalga tušo, kurį vežiausi į kelionę ir dėl to labai nusivyliau. 



Tai Maybelline colossal go chaotic blakstienų tušas, kuris, pagal Maybelline, turėtų suteikti apimties bei sukurti netvarkingai seksualų įvaizdį. Turiu pasakyti, jog šis tušas tikrai sukuria ryškias, netvarkingas bei gana storas (jei taip galima pavadinti) blakstienas. Šis tušas tikrai nėra toms, kurios tik nori šiek tiek paryškinti blakstienas ir nori natūralaus efekto. 

Tikriausiai jau mintyse klausiate, kodėl pasigailėjau pasiėmusi šį tušą į kelione. Atsakymas: kelionės metu nenoriu daug laiko gaišti dažantis, o šis tušas tikrai nėra foolproof. Juo labai lengva pasidažyti ne tik blakstienas, bet ir akių vokus (if you know what I mean). Taip pat kelionės metu teko susidurti su vandeniu, tad mano nelaimei, tik kelionės metu sužinojau, jog šis tušas yra visiškai neatsparus vandeniui. Nemaniau, kad vis dar gamina vandeniui neatsparius tušus, juk jie tokie nepraktiški! Tad didžiąją kelionės dalį teko tušą pamiršti ir eilinį kartą pasidžiaugti savo natūraliu veidu.


Summa summarum

+ nedidelė kaina
+ lengvai pasiekiamas Lietuvoje
+ ryškiai juodos spalvos


- nepatogus šepetėlis
- neatsparus vandėniui
- sulipusių blakstienų įvaizdis
- neilgai išlieka



No Comments

Post a Comment