ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR

2016/07/30


Klestėjant socialinėms medijoms, asmeniniui įvaizdžiui ir t.t. atsiranda gausiai "išhaipinti" produktai, kurie tarsi sudaro "kosmetikos elitą". Aukšta kaina, be proto išreklamuoti ir išgirti. Tačiau ar įgyvendina viską, ką sako? Ar tikrai tai gyvenimą keičiantys produktai, kurie mums, paprastiems mirtingiesiems, dažnai sunkiai įkandami? Šiandien apžvelgsiu vieną iš tokių produktų - žymųjį Estee Lauder Advanced Night Repair serumą. 

AUSTRIJOS ALPĖS | KELIONĖ

2016/07/24




Sveikos mielosios. Prieš pora dienų pasibaigė mano vasaros atostogos, kurias praleidau Austrijos alpėse. Ten vykome su vaikinu ir jo šeima. Kad planavimas neatimtų kelionės džiaugsmo, pasirinkome keliauti su Guliverio kelionėmis ir nenusivylėme. Kelionė buvo puikiai apgalvota, orai tarsi užsakyti, o kelionės kompanjonai puikios nuotaikos.

MAYBELLINE COLOSSAL GO CHAOTIC


Sveikos mielosios! Antrasis vasaros mėnuo eina į pabaigą, taip pat vakar pasibaigė ir mano atostogos, kurias leidau Austrijos alpėse. Įrašas apie atostogas jau visai netrukus, o šiandien dalinuosi apžvalga tušo, kurį vežiausi į kelionę ir dėl to labai nusivyliau. 

OOTD: MEILĖ AKLA

2016/07/03


OOTD:
suknelė, megztinis, akiniai: H&M
batai: Converse
rankinė: Toks Visoks

SOAP&GLORY | THE BREAKFAST SCRUB

2016/07/01



Vasara - puikus metas atrasti nuostabų kūno šveitiklį. Nemanot? Mano oda nuolat reikalauja gero nušveitimo, tad visai neseniai nusprendžiau išbandyti SOAP&GLORY THE BREAKFAST SCRUB kūno šveitiklį ir tikrai nenusivyliau.