NAUJI MAYBELLINE COLORAMA LAKAI

2016/08/18


Sveikos mielosios! Maybellien Colorama nagų lakai išties populiarūs tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Tačiau ar pastebėjote naujus Colorama nagų lakus parduotuvių lentynose? Naujieji lakai pažymėti spalvotu lipduku ant kamštelio. Aš jau spėjau išbandyti dvi spalvytes ir nusprendžiau su jumis pasidalinti savo mintimis apie atnaujintą produktą.


Visų pirma, tai atsirado naujų nagų lako spalvų, kurios išties gražios. Aš išbandžiau numerius 20 ir 28, kurios puikiai dera kartu. Nuotraukose numeris 28 atrodo tarsi juodos spalvos, nors išties tai yra tamsiai violetinė, į gervuoges panaši spalvytė. 

Du nežymūs skirtumai, kuriuos pastebėjau panaudojus tiek senos formulės, tiek naujos nagų lakus yra tai, jog naujieji šiek tiek greičiau išdžiūsta (nors ir senieji išdžiūsta per apytiksliai minutę, kaip ir reklamuojama) bei šiek tiek ilgiau išlieka. Po kelių dienų atsirado vos keli nusimušę kampučiai. 


Vienas minusas, kurį pastebėjau, tai nebe tokia lengva aplikacija, gana sunkiai tobulai nusidažyti nagus. Gal būt galėtų būti didesnis šepetėlis, kuris išspręstų šią problemėlę. 


Viską apibendrinus, manau, jog Colorama yra puikūs nagų lakai, kurie atitinka kokybės ir kainos santykį. Tikrai rekomenduočiau tuo įsitikinti pačioms!

No Comments

Post a Comment