CHEAP AS CHIP: ORIGINAL SOURCE VONIOS PUTOS

2016/08/07


Sveikos! Sekmadienis jau eina į pabaigą ir tai, bent jau man, reiškia karštą vonią, įdomų serialą ir pašnekesius šiltoje lovoje, ypač tokį lietingą vakarą, kaip šis. Šį savaitgalį Maximoje užmačiau akciją dar nebandytam produktui - Original Source vonios putoms, kurias įsigyjau vos už vieną eurą. O kas gi nemėgsta vonios putų ir dar tik už vieną eurą? Panaudojus jau šį vakarą, nusprendžiau, jog reikia grąžinti savo praeitos vasaros potemę cheap as chip (angliškas posakis: pigus, kaip traškučiai) ir pasidalinti savo nuostaba su jumis, mielosios.




Original Source - tai Didžiosios Britanijos vonios bei dušo priemonių prekinis ženklas, kuris išsiskiria žemomis kainomis bei didelia kvapų gausa, savo produktuose. Mano išbandytasios mango ir makadamijos vonios putos tikrai turėjo puikiai išliekantį kvapą, kuris išsilaikė net išėjus iš vonios. 


Kas mane ypatingai nustebino, tai ypač didelė putų gausa. Putos tiesiogine prasme liejosi per kraštus ir nenustojo putoti vos tik susiduria su vandens srove. Juk to mes ir ieškom, vonios putų mėgėjai, taip? Todėl nusprendžiau jums parekomenduoti tokį pigų, bet puikų produktą, kad šaltomis dienomis, galėtumėme visos mėgautis karšta, putojančia vonia. 

No Comments

Post a Comment