SMELLS LIKE SPELLS

2015/12/22



Sveikos merginos. Šiandien nusprendžiau su Jumis pasidalinti savo įžvalgom apie Lietuvišką brand'ą - Smells like spells.

Ko gero prieš mėnesį buvau pakviesta į susitikimą su Smells like spells kūrėjais, dviem charizmatiškais vaikinais, kurie man parodė šio prekės ženklo virtuvė (tiesiogine prame virtuvę hehe). Diskutavome apie tai, kaip kilo idėja užsiimti žvakių bei smilkalų gamyba, kaip viskas rutuliojosi, į ką išaugo bei, žinoma, apie ateities planus.

Smells like spells (kvepia kaip kerai) idėja atsispindi pačiame pavadinime. Produktuose apstu kerų, magijos, mistiškumo. Kūrėjai jau seniai domisi magija, tad šie produktai - jų duoklė kiekvienam, norinčiam susikurti jaukią aurą namuose. 

Iki smulkiausių detalių apgalvota koncepcija, įpakavimai be galo žavi. Tiesa, tai įrodo ir didžiulis dėmesys iš viso pasaulio, besidominčio šiomis dailiomis pakuotėmis. 


Kiekvienas produktas atkeliauja su instrukcijomis. Tarsi vaistas. Vaistas sielai. Šios instrukcijos atveria duris į magišką burtų pasaulį, padeda susipažinti su kvapais, ritualais. 


Turėjau garbės išbandyti tris Smells like spells produktus ir pirmasis iš jų buvo Freiras smilkalai. Tai - natūralūs smilkalai kanapių bei lauko žolelių kvapo. Dievas Freiras skandinavų mitologijoje globoja derlingumą ir gausą, todėl šie smilkalai turėtų padėti pritraukti finansinę gerovę. Žinoma, vien smilkalai pinigų nepritrauks, tačiau šiek tiek magiškos sėkmės pravers visiems. 




Būsiu viena iš tų žmonių, kurie skundžiasi, kad Smells like spells negamina kvepalų. Iš tiesų be proto įsimylėjau šių žvakučių Haga kvapą. O kas būtų pagalvojęs, kad rozmarinų, levandų bei miros kvapų mišinys gali mane taip pakereti... Tikiu Kalėdiniu stebuklu, tad galbūt mano svajonė išsipildys? Na o dabar beliko tik taupyti paskutines dvi žvakutes...


Na ir paskutinysis - didžiausias produktas, tai žvakė Frigė. Taip pat nuostabaus mirtų migdolų bei rytietiškų prieskonių kvapo sojų žvakė. Tikriausiai nėra dienos, kai porą minučių įnirtingai nepauostau šios saldaus kvapo žvakės. Štai tau ir naujas ritualas! Mano manymu - tai išskirtinė žvakė. Įstabi pakuotė, nuostabus kvapas, medinis dagtis!!! Visa tai sukuria neapsakomą namų jaukumą, ramybę, šilumą. Medinio dagčio spragsėjimas padeda nusikelti prie lėtai degančio židinio, o kvapas, apsupantis visą kambarį, griauna negatyvią energiją, pavydą, pyktį, pagiežą. Kalėdos - puikus laikas apsivalyti nuo negatyvių minčių, bei švariai pradėti naujus metus, ar gi ne tiesa?

Privalumai:
- sojų vaškas, kuris dega ilgiau, yra nepavojingas bei natūralus;
- nuostabaus dizaino pakuotės, kurios, mano manymu, yra labai fotogeniškos;
- gabalėlis burtų;
- Lietuviška prekė;
- nuostabūs kvapai;
- kokybė visame kame;
- natūrali sudėtis;
- idėja;
- dėmesys detalėms;

Trūkumai:
- ne pati žemiausia kaina, tačiau tai padaro produktą tik patrauklesnį bei užtikrina kokybę!

Daugiau apie Smells like spells: www.smellslikespells.lt



Manau Smells like spells produktai tikrai būtų nuostabi dovana burtus, žvakes, smilkalus ar tiesiog Lietuvišką prekę vertinančiam žmogui. Asmeniškai aš, beproto apsidžiaugčiau gavusi tokią dovaną. Linkiu Jums nuostabiausių akimirkų, na o Smells like spells linkių didžiausios sekmės darant tai, ką darot!

2 comments:

  1. Nieko nebuvau girdėjusi apie šį brandą, gerai, kad užsukau paskaityti:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Labai šviežias Lietuviškas prekės ženklas :)

      Delete