SOAP&GLORY | THE BREAKFAST SCRUB

2016/07/01



Vasara - puikus metas atrasti nuostabų kūno šveitiklį. Nemanot? Mano oda nuolat reikalauja gero nušveitimo, tad visai neseniai nusprendžiau išbandyti SOAP&GLORY THE BREAKFAST SCRUB kūno šveitiklį ir tikrai nenusivyliau.



Šį šveitiklis susideda iš avižų, taukmedžio sviesto, cukraus, organiško cupuacu (aš irgi apie tokį nežinojau, kas tai sužinok čia), bananų, migdolų bei medaus ekstraktų. Taip pat kūno šveitiklis pagardintas klevų sirupu, tad kvapas išties nerealus ir pasklinda po visą kambarį. 


Šveitiklio pagrindą sudaro cukrus, tačiau tai ne vienintelė šveičiamoji medžiaga, tad net ir ištirpus cukrui, galima dar ilgėliau šveisti odą. Todėl galima šį produktą naudoti ilgiau ir jo reikia mažiau, norint nušveisti daugiau odos. Po šveitimo oda tampa šveli it kūdikėlio ir pamaitinta visų aliejų (taukmedžio sviesto, migdolų, cupuacu, bananų bei medaus. Taip pat gan ilgai išlieka ir klevų sirupo saldus kvapas, tad po naudojimo tikrai neprireiks jokio kūno losjono. 


Pakuotėje yra net 300ml produkto, tad man šio šveitiklio užteks ooj kaip ilgai. Kaina taip pat nesikandžioja, kaip už tiek daug ir gero produkto. Tad tikrai rekomenduočiau išbandyti visoms ieškančioms gero kūno šveitiklio.

3 comments:

  1. Kaip gerai atrodo ir skamba! Tikiu, kad ir kvapas nuostabus:) O kur isigijai, jei ne paslaptis?

    https://kanarele.blogspot.lt/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sveika, pirkau internetu, o kvapas tai tikrai nerealus :)

      Delete