MANHATTAN SOFT MAT LŪPŲ KREMO APŽVALGA

2016/12/07

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, manhattan

Sveikučiai. Vakar pabaigiau pirmąjį ir sudėtingiausią kursinį iš trijų ir jaučiuosi itin gerai, tad galiu šiek tiek laiko skirti ir tinklaraščiui. Šiandien pasakosiu apie Manhattan soft mat lūpų kremą, kurį pirkau jau prieš kurį laiką, tačiau vis neprisiruošiau apie jį parašyti.


Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys,

Įsigyti šį lupų kremą mane pastūmėjo nerealiai graži šio produkto spalva. Sunku ją apibūdinti, bet manau, jog tai yra mixas tarp raudonos ir rožinės. Spalvos numeris 54L. Šio produkto konsistencija tikrai tarsi kremo, jis tiesiog užslysta kaip sviestas ant lūpų. Spalva labai intensyvi produktas nerealiai pigmentuotas ir pusiau matinės, velvetinės tekstūros, ką ir užsimena pavadinimas. Manhattan lūpų kremas labai patogus ant lūpų, jų nesausina, kas ypač žiemą yra labai didelis pliusas. 


Produktas nėra super duper ilgai išliekantis, gana lengvai "nusivalgo", tačiau renginiui ar kitai progai tikrai puikiai tinka. Kaina šio produkto tikrai nedidelė o ir 6,5ml. užtenka tikrai ilgam. Pakuotė ir produkto aplikatorius labai patogus, padeda lengvai ir foolproof aplikuoti šį lūpų kremą.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
All in all, aš  šį produktą rekomenduočiau merginoms, neieškančioms visą dieną išsilaikančio ir pigaus produkto, tačiau kokybiško, itin pigmentuoto produkto.

4 comments:

  1. Šios kosmetikos jau nebebus Lietuvoje, kiek žinau. Droge nebėra, Eurokos - ją išparduoda.
    PS: Bent man šis naujas šriftas gana sunkiai skaitosi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Turėsiu omeny :) Kol kas dabar pati tik bandausi visą puslapį, šriftus ir t.t. Ačiū už feedback'ą :)

      Delete
  2. O kur jį galima rasti? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esu mačiusi eurokos, bet greičiausiai dabar tik internetu :)

      Delete