MYLIMIAUSIAS VEIDO KREMAS ŽIEMĄ ARBA L'ERBOLARIO CREMA VISO ALLA PAPPA REALE APŽVALGA

2016/12/08

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys,

Atėjus šaltesniam bei sausesniam laikui, nebeužtenka įprastų drėkinančių kremų, kurie yra pagaminti vandens pagrindu ir žiemą traukia šaltį. Tad tenka ieškoti maitinančių ir žiemai tinkančių veido kremų alternatyvų. Džiaugiuosi, jog jau antrą sezoną naudoju veido kremą, kuris išpildo visus mano norus ir daugiau. Aš kalbu apie L'erbolario Crema Viso alla Pappa Reale.

L'erbolario yra prekės ženklas, gaminantis natūralią kosmetiką iš tyrimais pripažintų, veiksmingų augalinių ekstraktų. L'erbolario kosmetika neturi GMO, netestuota ant gyvūnų ir dermatologiškai patvirtinta.

Šis veido kremas yra maitinamasis ir tinka visiems odos tipams. Pagrindinės sudedamosios šio produkto dalys yra bičių pienelis ir bičių vaškas, kurie tonizuoja odą ir kovoja prieš senėjimą ir odos nukarimo. L'erbolario Crema Viso alla Pappa Reale kremo tekstūra yra nerealiai turtinga, tačiau ne riebi, tad tinka naudoti tiek dieną, tiek prieš miegą. Nors aš labiau linkusi naudoti naktį, nes dėl turtingos tekstūros kremui reikia šiek tiek laiko susigėrimui. Šį veido kremą naudoju ne tik žiemą, bet ir po visokių pilingų, kaukių, kuomet mano jautri ir sausa oda tiesiog šaukiasi maitinimo ir turtingesnės tekstūros kremo. Man šis kremas yra tikras išsigelbėjimas ir negaliu patikėti, jog apie šį kremą dar jums nepasakojau!

Šio kremo kaina yra apie 30eurų, kas lyginant su Eurokos ar Drogo kainomis yra daug, tačiau lyginant su kokiais nors Clinique ar Clarins kremais yra ne taip ir brangu. Tad iš kurios pusės pažiūrėsi. Ypač, kai kremo užtenka tikrai ilgam.

Vienintelis minusiukas, kurį pastebėjau, tai yra šiek tiek nehigieniška pakuotė, kuomet produktą imame rankų pirštais, tad taip produkte gali daugintis įvairūs mikroorganizmai.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ar rekomenduočiau šį kremą? 100% TAIP! Žiemą šis kremas man kol kas nepakeičiamas ir geresnio dar neatradau. O kaip jūs lepinat odą šiuo šaltu ir sausu sezonu?


No Comments

Post a Comment