VAIKINAS SPĖJA KOSMETIKOS PRIEMONIŲ PASKIRTĮ #1

2016/12/12


Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, vaikinas spėja kosmetikos priemonių paskirtį, skaistalai, antakių žele, antakių šešėliai, antakių šepetėlis, blakstienų rietiklis, primeris, strobingas, kosmetika, makiažas, kosmetikos sąvokos, juoko dozė, juoda plunksna, juoda plunksna blog, lithuanian beauty blog, lithuanian beauty bloggers, lithuanian bloggers, lithuanians, lietuvos blogerės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos mados tinklaraštininkės, vilnius, lietuva
Ar kada susimastėt  kiek vyrai žino apie kosmetikos priemonių paskirtį kurias naudojat? Mano namuose yra pilnos dėžės įvairiausių kosmetikos priemonių, naują kosmetiką nuolat rodau savo vaikinui, tačiau pagalvojau ar jis bent nutuokia kam kiekviena jų skirta. Šiandien labai lengvo pobūdžio įrašas ir savotiškas eksperimentas, kuriame klausinėsiu savo vaikino kam skirta kiekviena kosmetikos priemonė. Pasiruoškit servetėles, nes gali ir viena kita ašarėlė iš juoko ištrykšti. 


Maskuokis Kur užmaskuoja kokius spuogučius ant veido! Atspėjau? (Drąsiai pradeda jis)

Blakstienų tušas Hmm, nusidažyt blakstienas, paryškinti. (O kaip jis veikia?) Sulipina blakstienas ir padažo (Juokiuosi, tad supranta, kad nelabai heh)

Makiažo pagrindas Pirmas sluoksnis makiažo, o po to tepi špaklių. Išlyginti odą (Bando pasitaisyti)

Akių šešėliai Nežinau, paryškina akis? (Juokiasi)

Lūpų pieštukas Nusidažyti lūpas? (O kuo skiriasi nuo lūpdažio, lūpų balzamo? - paklausiu aš) Kitaip sudarytas? (Iki ašarų...)

Akių pavedimas Neįsivaizduoju, nu tai paryškina kažką ten, nu tas vietas kur blakstienos yra. Paslepia kažką, jo paslepia blakstienų šaknis!!! (Drąsiai tegia jis, o aš jau raitausi iš juoko)

Pudra Hmm, mmm (ilgai masto) Pasipudruoji veidą ir viskas. Tai gal su pudra išlyginini veidą? Nežinau... (Pasiduoda)

Highlighter'is Paryškintojas koksnors? Net neįsivaizduoju? (O tai kokios spalvos įsivaizduoji jį? - klausiu aš) Tamsios?!?

Bronzeris Kasnors lūpom? Ne? Akim? (Ne, mielasis, ne) Tai čia kažkoks špaklius? Bronzinis? Blizgantis špaklius? (Kaip ir?)

Kontūravimas O čia tai jau bus kontūrus priešti ant veido! (Drasiai rėžia jis man) Gal akių? (O kaip manai išvis kas per produktas čia?) Pieštukas koksnors. Jokios prasmės...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Klausinėdama gavau tokią gerą juoko dozę, kad tikrai teks kartoti. Vyrai tokie kūrybingi, turbūt geriau net nesugalvočiau hehe. Ir dar tas rimtas veidas, kuriuo jis drąsiai aiškina kosmetikos reikšmes! O ar jūsų vyrai žino ką ir kam ten tepat viską nat veido? Paklausinėkit, pasijuoksit ir jūs!


No Comments

Post a Comment