POLAROID NUOTRAUKOS IŠ LALALAB.

2017/01/02

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, lalalab, polaroid nuotraukos

Jau kurį laiką svarsčiau įsigyti Polaroid kamerą. Juk jos dabar taip ant bangos. Polaroid nuotraukos visuomet turėjo kažkokio šarmo, kuris nuotraukas padaro ypatingesnes. Turiu net keleta tikrų polaroid nuotraukų iš vaikystės, tad šis nuotraukų tipas man turi ir sentimentalios vertės. Dabartinės Polaroid kameros skiriasi nuo senųjų nuotraukos dydžiu, kuris man nelabai patinka. Gruodžio pradžioje visai atsitiktinai atradau Prancūzijoje įsikūrusį LALALAB., kurie spausdina Polaroid nuotraukas, kuria įvairius koliažus ir pan. Taigi šiandien pasidalinsiu savo patirtimi ir gal būt sudominsiu ir Jus pasidaryti mielų Polaroid nuotraukų. Skaitykite iki galo ir galėsite pasinaudoti net 5€ nuolaida pirmam apsipirkimui!




Taigi, kaip ir minėjau, Gruodžio pradžioje užsisakiau 22 jų vadinamas vintažines nuotraukas, kurių viena kainuoja tik 0,39€, kai tuo tarpu tikros Polaroid nuotraukos vienas lapelis kainuoja apie eurą. Kadangi užsakymą padariau tokį mėnesį, nuotraukų teko laukti gerokai ilgiau nei įprastai. Vietoje dviejų savaičių, nuotraukas gavau tik paskutinę metų dieną. 


Nuotraukos atėjo mieluose vokuose, kuriuose dar buvo du eglutės origami lapeliai. Kokia miela smulkmenėlė, ar ne? Kadangi LALALAB. yra internetinė parduotuvė, nusprendžiau paieškoti internete nuolaidų kodų, ir ką jūs manot, radau! Pasinaudojau net 5€ nuolaida, kas buvo puse mano pirkinio sumos! Kiekvienas užsisakęs, gauna savo nuolaidų kodą, kurį gali pasidalinti su draugais ir pats rinkti kreditus ir juos iškeisti į LALALAB. prekes. Taigi, jei sugundžiau užsisakyti pigių Polaroid nuotraukų, galite pasinaudoti mano nuolaidų kodu ir sutaupyti net 5€: PGUP4DU5. 



P.s. ant šių mielų nuotraukų galima parašyti mielą komentarą ar sveikinimą, kas bus puiki dovana artimam ar draugui! Aš ant savo nuotraukų užrašiau metus bei vietą, kurioje nuotrauka buvo daryta, kad po daug metų galėčiau prisiminti smagias akimirkas :)
 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Vienintelis tokių Polaroid nuotraukų minusas - tai ne momentinės nuotraukos, kurių negalima redaguoti. Tad nepaisant didelės tiek fotoaparatų, tiek nuotraukų lapelių kainos, manau kadanors būtinai įsigysių tikrą Polaroid fotoaparatą. O kol kas džiaugsiuosi ir šiomis iš LALALAB. 


1 comment: