VAIKINAS SPĖJA KOSMETIKOS PRIEMONIŲ PASKIRTĮ #2

2017/01/26

vaikinas spėja kosmetikos priemonių paskirtį, skaistalai, antakių žele, antakių šešėliai, antakių šepetėlis, blakstienų rietiklis, primeris, strobingas, kosmetika, makiažas, kosmetikos sąvokos, juoko dozė, juoda plunksna, juoda plunksna blog, lithuanian beauty blog, lithuanian beauty bloggers, lithuanian bloggers, lithuanians, lietuvos blogerės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos mados tinklaraštininkės, vilnius, lietuva

Šiandien Facebook'e aptikau vieną post'ą, kuriame pavaizduotas Beautyblenderis ir klausiama merginų kaip jų vaikinai mano, kas tai per priemonė. Perskaičiusi atsakymus prapliūpau juoktis ir supratau, jog atėjo laikas antrąjai "Vaikinas spėja kosmetikos priemonių paskirtį" daliai. Jei dar neskaitėte pirmosios dalies, ją paskaityti galite čia. Taigi žiūrime ar po praeitos apklausos maniškis bent kiek patobulėjo kosmetikos srityje hehehe. 


Skaistalai (juokiasi) kad būtų žmogus skaistus hehe. (O kaip tau atrodo kam jie reikalingi?) (Skaistalai, skaistalai, skaistalai... - kartodamas pavadinimą, vis bando sugalvoti produktui paskirtį) Nusivalyti veidą! (O kokios formos, konsistencijos galėtų jis būti - paklausiu aš) SKYSTAS! (Drąsiai rėžia jis)

Antakių žele Nu tai čia savaime aišku - ant antakių užsidėti. (Nuuu, bet kam reikalinga?) Kad....būtų...mmm...lengviau pešioti. (O tai kaip jinai palengvina? - pasimetusi klausiu aš) Nuuu... sudrėkina odą (jau pats supranta, kad biškį į lankas :D) (Žele????) Nu.

Antakių šešėliai Nu tai tamsesni antakiai šešėlius padaro. (Šešėlius antakiam padaro? O kam tie šešėliai antakiam?- bandau nukreipti reikiama linkme) Kad gražiau atrodytu (iki galo pats taip ir nesuprato kam antakiams šešėliai :D)

Antakių šepetėlis Nusivalyti antakius. (Su šepetėliu???) Nu! (Su šepetėliu tu valaisi antakius?) Nu. Tai su dantų šepetėliu valaisi dantis, tai su antakių šepetėliu antakius valaisi. (šiek tiek logiškai skamba paaiškinimas, ar ne? :D) (O tai su plaukų šepečiu? - bandau sudirbti jo teoriją) Šukuojiesi plaukus. Nu tai gerai, šukuoti antakius, formuoti - greit savo teoriją keičia jis. (O kam juos reikia formuoti?) Man tai nereikia - lengvai taria jis :D.

Blakstienų rietiklis Užriečia blakstienas. (O kam?) Kad atrodytų...mmm...ilgesnės (Mano veido išraiška)

Praimeris Čia antakiam ane? (Pakilnoju pečius) Čia antakiam, kažką daro antakiam. (O kodėl čia taip galvoji? - susidomėjau aš) Nes apie antakius tu čia klausi. (Vardinu ne su antakiais klaustus produktus) Nu tai paryškina kažką. Kaip laineris, praimeris. (Juokiuosi garsu)

 Strobingas Neįsivaizduoju. Koks nors lakas? (Kam?) Veidui. (O kam lakas veidui? - bandau išsiaiškinti jo logiką) Nu gerai, kremas koks veidui, valiklis koks nors... (O kam jis gali būti naudojamas?) Nežinau, nuvalyti ką nors? (Ką?) Tušą! (Būtent tušui skirtas valyti?) Jo. (Strobingas?) Jo. (Nu gerai... Nusijuokiu aš, užbaigdama tardymo sesiją)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Klausinėdama pati pagalvojau, kad tiek daug įvairių niekučių, priemonių ir technikų merginos žino ir naudoja, tad klausimas Jums merginos: kada jūs pačios sužinojote ką visi šie terminai reiškia ir ar vis atsiranda priemonių ar technikų pavadinimų, kurių nežinote?



3 comments:

  1. Oi kaip smagiai suskaičiau viską. :D
    Patiko! Gal pasigrobsiu idėją ir panašų įrašą padarysiu, kai turėsiu vaikiną. Arba brolį priversiu spėliot.. :D

    http://peroksidineblondine.blogpsot.lt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Net garsiai nusijuokiau ties tuo "kai turėsiu vaikiną" :D

      Delete
    2. na, kol kas tik dėl šito įrašo man jo reikia :DDDDD

      Delete