UOGAUOGA SALELĖS ATIDARYMAS

2014/11/25


Sveikos mielosios skaitytojos. Šiandien noriu pasidalinti su Jumis smagiomis akimirkomis iš UogaUoga naujosios salelės VCUP'e atidarymo. Renginukas buvo puikiai suplanuotas, veiklos turėjo tiek vaikai, tiek suaugę.
Viso renginio metu dvi menininkės iš maisto (jogurto, sulčių, uogų) "lipdė" Lietuvos grožio ikoną Barborą Radvilaitę. Taip pat kiekvienas panorėjęs galėjo pasigaminti savo lūpų balzamą bei pavadinti jį kaip tik nori. Aš pasigaminau vieną, kvepiantį mėtomis bei greipfruktais, pavadinau jį "Juoda plunksna". Dar vieną pagaminau būsimai uošvienei su cinamonu ir pavadinau "Rūtai". Manau tai bus puiki dovanėlė kalėdoms. Taip pat Uogietės dalino įvairių kremų mėginėlius, tarsi kokteilius, sukosi aplink publiką, vaišindamos jais. Taip pat kiekvienas apsilankęs traukė burtus ir turėjo galimybę laimėti puikių prizų, mano draugei pasisekė laimėti "Mohito iš ryto" kūno losjoną. Neatsipyriau pagundai ir nusifotografavau prie Uogų sienos ir kitą kartą atėjusi į šią salelę gausiu dovanų. Kadangi esu "taip" žmogus, stengiausi dalyvauti visur, kur tik įmanoma. Pasisvečiuoti atvyko ir Aistė Pilvelytė, kuri dalinosi savo natūraliais receptais, vieną iš jų - plaukų kaukę - pagamino ir paklausus kas norėtų ją išmėginti, nedvėjodama pakėliau ranką. Jau sėdžiu ja išsitepusi plaukus. Žiūrėsim kaip reaguos mano plaukai į ją. Receptu pasidalinsiu šiek tiek vėliau. UogaUoga vaišino šampanu, spanguolėmis, gera nuotaika bei patarimais, dėl kurių dauguma ir apsilankė. Tikiuosi ateity UogaUoga pakvies ir į daugiau tokių šaunių renginukų. Na, o dabar nuotraukos...


















8 comments:

  1. Kaip gražiai pasiruošta šventei :)

    http://veidrodeli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Įdomu, kaip atrodė iki galo nulipdyta Barbora Radvilaitė...

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/s960x960/10633460_808054599241303_9164081495064100613_o.jpg Štai taip :)

      Delete
  3. Pavydas nuoširdus :) Būčiau labai mielai sudalyvavusi tokiame renginyje, man irgi, kaip ir jums, patinka visur kur dalyvauti :) Lauksiu atsiliepimo apie kaukę :)

    ReplyDelete
  4. Kaip fainaa! Gaila, kad nežinojau apie tokią "šventę" :)

    ReplyDelete
  5. Uogauoga produkcija labai man patinka :)

    ReplyDelete
  6. Kokia faina šventė! :) džiaugiuosi už tave!

    ReplyDelete