5 IDĖJOS MAKIAŽO ŠEPETĖLIŲ LAIKYMUI PIGIAI IR STILINGAI

2016/11/10


Aš asmeniškai niekuomet neturėjau makiažo šepetėlių laikiklio. Visad ieškodavau kūrybiško būdo, kaip juos laikyti. Gal būt ir jūs šiuo metu ieškot idėju, kaip pigiai, lengvai ir estetiškai išsisukti su makiažo šepetėlių laikymu. Tad šiandien dalinuosi savo penkiomis idėjomis.


1. Savo šepetėlius šiuo metu laikau skardinėje nuo koncervuotų vaisių. Nuplėčiau etiketę, gerai išploviau ir voila! 



2. Dar viena puiki vieta laikyti makiažo šepetėlius - pieštukinė. Jų būna įvairiausių dizainų, spalvų, tad manau už prieinamą kainą patinkančią pieštukinę ras bet kuri iš jūsų. 



3. Kuistuke neseniai įsigyjai įdomaus dizaino stiklinę, kuri manau labai tiktų šepetėlių laikymui. Stiklinių taip pat būna įvairių dydžių, dizainų, spalvų. Štai jums ir dar vienas pigus ir lengvas būdas laikyti šepetėlius.



4. Namuose radau baltą žvakidę, kurią buvau įsigijusi dėl itin mažos kainos Prizmoje, tačiau niekaip neradau, kaip ir kur panaudoti. Nors dideliems makiažo pagrindo šepetėliams ši gal kiek per maža, tačiau puikiai tinka mažesniems šepetėliams.



5. Įdomus stiklainis - dar vienas itin pigus būdas laikyti makiažo šepetėlius. Yra labai daug DIY internete, su įvairiais stiklainių puošybos būdais, bet man priimtiniausias šis pats paprasčiausias.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Kuris būdas Tau labiausiai patiko? Pasidalink, kaip tu laikai savo makiažo šepetėlius!



No Comments

Post a Comment