CLARINS RADIANCE-PLUS GOLDEN GLOW BOOSTER APŽVALGA

2016/11/07

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, made in lithuania, clarins, clarins golden glow booster, fake tan, best fake tan


Sveikos mielosios. Šiandien apžvelgsiu Clarins Radiance-Plus Golden glow booster savaiminio įdegio lašus. Šių lašų norėjau jau ilgą laiką ir vis dvėjojau ar ši priemonė kokybiška, kadangi nemėgstu savaiminio įdegio, ypač ant veido. Tačiau, kadangi turiu tamsius plaukus ir lietuviškai baltą odą, šiek tiek įdegusi oda, kaip ir daugeliui, man tinka. Žinau soliariumų žalą ir stengiuosi jų vengti, tad ieškojau priemonės įgauti bent šiek tiek įdegio. 


Clarins Radiance-Plus Golden glow booster - tai lašai, kuriuos reikia įmaišyti į dieninį kremą ir teptis ant veido (yra ir lašai, skirti kūnui). Kadangi lašai maišomi su kremu, produktą galima labai lengvai ir lygiai ištepti, be jokių drūžių ir plėmų. 


Produkto pakuotė labai patogi, ji veikia pipetės principu. Buteliuko dugnu galima dozuoti, kiek lašų norima įlašinti. Kadangi noriu labai natūralaus įdegio, lašinu vos du/tris lašus kartą į savaitę, tad šios vos 15ml. pakuotės man užteks tikrai ilgam. O ir kaina, padalinus metams, atrodo juokinga, palyginus soliariumų kainas. O dar ir sveikiau! 


Nuotraukos viršuje nušveistas veidas be savaiminio įdegio lašų, o apačioje su dviejais lašais visam veidui. Nuotraukų skirtumas vos kelios minutės, tad galite matyti, jog produktui nereikia daug laiko veikti. Tiesa, užsitepus produkto, juntamas specifinis, panašus į posoliariuminį, kvapas, tačiau man jis nė kiek netrukdo.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Aš šiuo produktu esu daugiau nei patenkinta ir labai rekomenduoju saugančioms savo odą nuo senėjimo ar pigmentacijos, bet norinčioms šiek tiek įdegio. Na, o aš šį produktą įsigysiu dar nekartą.


No Comments

Post a Comment