GERIAUSIAS LŪPŲ DRAUGAS RUDENĮ

2016/11/09


Prasidėjus šildymo sezonui, mano lūpos akimirksniu tampa sausomis ir suskeldėjusiomis. Ilgai ieškojau tobulo lūpų balzamo ir jau du metus, kaip nepaimu nieko kito, išskyrus savo mėgiamiausią lūpų balzamą iš Pienės pūkas.


Man labiausiai patinka  tai, jog šis lūpų balzamas yra natūralus, rankų darbo, netestuotas ant gyvūnų ir dar lietuviškas! Sudėtis yra kažkas nerealaus. Pagrindinės sudedamosios lūpų balzamo dalys yra įvairūs aliejai bei taukmedžio sviestas, kuris labai jaučiasi. 

Vos užtepus šio Pienės pūko lūpų balzamo, jis lengvai išsilydo ant lūpų (viski taukmedžio sviestas pagr. sudedamoji dalis), iš kart maitina ir nenusivalo per pora minučių, kaip kiti balzamai. Labiausiai mėgstu šį lūpų balzamą užsitepti ant lūpų prieš miegą, nes tuomet atsibundu su vis dar jaučiamu produktu ir ypač pamaitintomis lūpomis. 


Aš esu iš tų žmonių, kurie labai nemėgsta turėti kažką užtepto ant lūpų, tačiau šis Pienės pūkas balzamas manęs neerzina, greičiausiai dėl geros sudėties.  

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Pienės pūko lūpų balzamą su mandarinais perku jau ne pirmą kartą ir nežinau, kas turėtų pasikeisti, kad pereičiau prie kito lūpų balzamo. Nebeįsivaizduoju savo lūpų rudenį/žiemą be šio Pienės pūko lūpų balzamo su mandarinais ir nuoširdžiai rekomenduoju kiekvienai, kuri dar neatrado mėgiamo lūpų balzamo ir kenčia nuo sausų, suskilinėjusių lūpų. 


3 comments:

  1. O kur jį būtų galima nusipirkti?;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čia išvardinta kokiose internetinėse ir fizinėse parduotuvėse galima jų įsigyti: http://www.pienespukas.lt/kur-isigyti/ :)

      Delete
  2. Man šaltuoju metų laiku nepakeičiamas Rasa lūpų balzamas/blizgis. Ir puikiai drėkina, ir gražiai atrodo:))

    ReplyDelete