MĖGSTAMIAUSI LIETUVIŠKI INSTAGRAM PROFILIAI

2016/11/07


Instagram'as - turbūt mėgiamiausia soc. medijos platforma, be kurios jau nebeįsivaizduoju savo dienos. Ten semiuosi įkvėpimo, įdėjų bei tiesiog ganau akis į estetiškai malonius profilius. Nors dauguma mano sekamų profilių yra užsieniečių, seku ir itin gražių lietuviškų profilių su puikiai išlaikytomis temomis. Tad dalinuosi savo mėgstamiausiais.



Orijusg

Tikriausiai nėra Lietuvoje žmogaus, nežinančio Orijaus. Jo instagram'ą pamėgau dėl ryškių spalvų, kelionių vaizdų bei įdomių istorijų, kuriomis retkarčiais savo paskyroje dalinasi jis.











Innas_corner

Tinklaraštininkės Innas_corner instagram'o paskyra man labai patinka dėl minimalistinio feed'o, puikių kompozicijų bei, žinoma, gražios merginos nuotraukų.















Fashionframebyg

Dar vienos tinklaraštininkės instagram'as. Mano akį labai traukia minimalistinis profilio dizainas su daug baltų/pilkų/rudų atspalvių.















Vaidadta

Vaida - dar viena tinklaraštininkė. Jos instagramą stebiu ne tik dėl puikių nuotraukų, bet ir dėl to, jog įdomu australijos gyvenimo įpatumai bei jos sveikuoliškas gyvenimo būdas. Ji - tikras įkvėpimas.















Gbilinskaite

Ir vėl - tinklaraštininkė. Turbūt vien tinklaraštininkes ir testebiu haha. Šios merginos instagram tema man labai artima. Daug balto fono su retkarčiais ryškiais elementais. Tikriausiai ne man vienai kartais sunku atsispirti jos keliamoms skanėstų nuotraukoms. 














Gabrielegz

Šiuo pasirinkimu turbūt nieko nenustebinsiu, nes Gabrielę seka dauguma Lietuvos paauglių merginų. Puikios kompozicijos, gražūs vaizdai, žavi mergina, daug stiliaus bei Londono nuotraukų ir ko daugiau gali reikėti, taip?













Amoureusedemode

Labai estetiškas, įkvepiantis, minimalistinis profilis su labai dailios merginos, taip pat bloger'ės, nuotraukomis. 
Sandrabalciute

Tinklaraštininkės Sandros instagram'o tema su daug tamsių mėlynų atspalvių, puikiai išlaikoma tema, įdomiu turiniu bei gražia mergina.

























_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

O ar jūs sekate kuriuos nors iš šių instagram profilių?

2 comments:

  1. Puikus sąrašas :) Pati į jį dar įtraukčiau @uilgoji ir @kotrynabass :))

    ReplyDelete
  2. Puikus sąrašas, atradau ir aš keleta naujų nematytų, žmonių :)

    www.aurra.lt

    ReplyDelete