SAUSŲ RANKŲ DRAUGAI

2016/11/17


Sveiki, mielieji. Ar jūsų rankų oda, kaip ir mano, itin sausa? Nusiprausus rankas vandeniu visuomet turiu jas patepti rankų kremu, kitaip jausis erzinantis sausumas. Rankų kremų mano namuose yra ant kiekvieno kampo, tad pagalvojau, jog reikia pasidalinti savo nuomone apie juos ir su jumis, gal būt ir jūs kenčiate nuo sausėjančių rankų odos.



Pradėkime nuo labai lengvo rankų kremo iš Divus. Šį prekės ženklą atradau neseniai, Maximos grožio mugės metu. Norėjau pabandyti kažką naujo, tad pagriebiau šį rankų kremą su makadamijos aliejumi. Tiesa, šio aliejaus nėra labai daug, tad kremo konsistencija yra lengva, vos vos maitina, puikiai tinka naudoti norint tiesiog panaikinti tą erzinantį sausumą. Kaina taip pat labai nedidelė, tad nesidroviu jį naudoti kas kokią valandą. Kremo kvapas, kaip įprasto rankų kremo, visai neerzina, ne per stiprus. 


Boro plius kremo gavau išbandyti visai netikėtai iš anytos. Tiesa, kaip suprantu, tai nėra būtent rankų kremas, o tiesiog odos kremas, tad jį galima naudoti bet kur. Kremas yra iš ties turtingos konsistencijos, gana riebus, tad jį naudoju vos kelis kartus į dieną stipriai pamaitinti rankas. Dėl kremo konsistencijos, jam reikia šiek tiek daugiau laiko įsigerti į odą. Taip pat jis palieką šiokį tokį šydą ant odos, kuris bus nepatogus norint kažką daryti su rankomis iškart po panaudojimo. Šį rankų kremą radau įsigyti tik vaistinėje, o ir kaina labai prieinama.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Taigi tokia šiandienos trumputė apžvalgėlė. Merginos, kokį rankų kremą naudojate jūs? 

3 comments:

  1. Šiuo metu naudoju Kafe Krasoti kremą, patinka, gera sudėtis, patogi pakuotė, ilgam užtenka :) Prieš tai turėjau EO Laboratorie rankų kremus, taip pat patiko, ypač su avokadais.

    ReplyDelete