BABE ANTI-REDNESS KREMO APŽVALGA

2016/10/17


Visą gyvenimą gyvenu su odos "būkle" - veido raudoniu. Raudonis - tai odos būklė, kuomet veido (nebūtinai) oda yra labai plona ir po ja esančios kraujagyslės yra labai matomos, ypač esant įvairiems dirgikliams, tokiems, kaip karštis, šaltis, aštrus maistas, alkoholis, fizinis krūvis ir t.t. Kadangi jau nuo vaikystės "kovoju" su šia odos būkle, spėjau su ja ir susigyventi. Pradėjau tiesiog nebekreipti dėmesio, nebekompleksuoti. Supratau, jog tai yra natūralu, negaliu to pakeisti, tad nėra reikalo ir dėl to nervuotis bei stresuoti. Nors mūsų santykiai su raudoniu jau geresni, vis dar karts nuo karto išbandau su veido raudoniu kovojančius kremus. Šį kartą pasakosiu būtent apie vieną iš jų - Babe anti-redness care cream.



BABE Labaratories - tai išskirtinai vaistinėse pardavinėjama ispaniška kosmetika, kuri pagaminta kovoti su tam tikromis odos būklėmis, joms gydyti. Gamintojai sako, jog Babe raudonį mažinantis kremas skirtas jautriai, rausti linkusiai veido odai. Švelnina raudonį bei neleidžia jam atsirasti. Drėkina, ramina ir išlygina odos atspalvį. Sudėtyje esantis escinas neleidžia išryškėti veide matomoms kraujagyslėms. Sudėtyje panaudotos nealergizuojančios kvapiosios medžiagos.



Jau beveik baiginėju šį veido kremą, tad susidariau gana neblogą bendrą vaizdą apie šį Babe produktą. Pirmiausia man labai patiko produkto konsistencija - nei per tiršta, nei per skysta. Kremą lengva paskirstyti ant veido, įmasažuoti. Produktas labai greit įsigeria į odą, tad jį patogu naudoti tiek skubant ryte, tiek vakare. Tik pastebėjau, jog nuo produkto pastoviai atsiskirinėja vanduo, tad vis atidarius produktą išlaša pliūpsnis vandens. Nors man tai nėra minusas, bet vis tiek norėjau paminėti. 



Babe anti-redness kremas veidą LABAI pamaitina, oda tampa labai švelni, itin maloni liesti. Šis efektas jaučiasi vos kartą panaudojus šio kremo. Kalbant apie raudonį, tai išties pastebėjau, jog naudojant šį produktą jo intensyvumas šiek tiek sumažėjo. Žinau, jog kremais tokio dalyko nepakeisti, tačiau smagu matyti bent mažyti efektą. Minusas tas, kad jis matomas tik naudojant produktą. Vos tik nebenaudoji - efektas dingsta. 

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ar rekomenduočiau šį kremą prieš veido raudonį? Taip. Tai puikus maitinamasis veido kremas, kuris taip pat suteikia nors ir laikiną, bet matomą efektą. Kol kas, kad ir kaip liūdna, vienintelė išeitis paslėpti veido raudonį - makiažas.


No Comments

Post a Comment