BIOTINA - IŠSIGELBĖJIMAS NUO PLAUKŲ SLINKIMO?

2016/10/10





Jau kuris laikas mano plaukai slenka labiau nei įprastai. Visi namai paskendę mano plaukuose, o ir po plaukų plovimo vonia užsikemša kuokštu plaukų. Tad vieną dieną susiėmiau ir nusprendžiau pasileisti į produkto, padėsiusio išspręsti šią plaukų slinkimo problemą, paieškas. Skaitinėjau forumuose, tinklaraščiuose ir atradau nemažai gerų atsiliepimų apie Biotina plaukų losjoną. Tad nusprendžiau įsigyti bei įsitikinti šio produkto magija pati.

Biotina plaukų losjono pagrindinė sudedamoji dalis yra biotinas (arba vitaminas B7), kuris yra būtinas plaukų augimui bei kitoms kūno veikloms. Taip pat šis produktas pripildytas erškėtuogių aliejaus, kuris turi senėjimo procesus lėtinančių, ląsteles regeneruojančių savybių, puikiai drėkina galvos odą. 


Taigi, pirmasis iššūkis, su kuriuo susidūriau vos pradėjusi naudoti šį Biotina plaukų losjoną buvo aplikacija. Šis losjonas skystas it vanduo, aplikatoriaus nėra, tad kilo klausimas, kaip man jį patogiai naudoti bei gerai paskirstyti ant visų šaknų. Pradžioje bandžiau pilti į delnus ir taip trinti į šaknis, tačiau tai buvo nepatogu bei neefektyvu. Tuomet nusprendžiau pabandyti jį užsitepti, kaip plaukų dažus. Tad išsitraukiau plaukų dažymo rinkinį (plastikinį bliūdelį bei šepetėlį, skirtą dažyti plaukus) ir taip pradėjau skirstyti produktą ant plaukų. Procesas gan greitas ir efektingas, leidžiantis losjoną aplikuoti į bet kurią galvos sritį. 

Kas man iškart patiko, tai produkto kvapas, kuris yra gaivus ir neerzinantis. Negalėčiau išskirti kokio kvapo jis yra, tačiau jis tikrai malonus. Šį produktą naudoju jau gerą mėnesį po kiekvieno plovimo ir retkarčiais prieš plovimą. Po mėnesio laiko galiu drąsiai pasakyti, jog tikrai pastebėjau mažesnį plaukų slinkimą. Šiandien beplaudama plaukus pastebėjau, kad išslinkusių plaukų sumažėjo turbūt per pus, tad tai buvo ženklas, jog jau laikas parašyti apžvalgą apie šį losjoną.


 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Labai džiaugiuosi atradusi šį produktą. Žinau, jog yra ir to pačio prekės ženklo šampūnas, tačiau šampūnas tikrai negali turėti tokio poveikio, kadangi jį nuplauname ir jis pabuna vos keliasdešimt sekundžių ant plaukų. Tad kenčiančioms nuo plaukų slinkimo ar norinčioms paspartinti plaukų augimą (nes akivaizdu, kad jei plaukai neslinks - augs greičiau, ar ne?) tikrai nerekomenduoju žiūrėti į visus išliaupsintus šampūnus, kaukes ar kondicionierius nuo slinkimo, o rinktis priemonę, kuri ant plaukų bus ilgiausiai ir turės daugiausiai laiko veikti. Na o šį Biotina plaukų losjoną nuo slinkimo galiu drąsiai rekomenduoti! Būtinai jį ir toliau naudosiu ir galbūt išsipildys mano svajonė turėti vešlius bei storus plaukus!

Aurelija

No Comments

Post a Comment