MAYBELLINE MASTER STROBING STICK APŽVALGA

2016/10/06




Žinau, žinau, visos blogerės, youtuberės, instagramerės tik ir tekalba apie šį Maybelline Master strobing stick, tačiau tiesiog negaliu nepasidalinti šiuo puikiu highlighter'io atradimu ir aš. Kas tokio įspūdingo? Skaitykit toliau ir sužinosit.



Visų pirma - tobula spalva highlighteriui. Naudojau spalvą 100 Light-iridescent, kuri yra labai labai šviesios rožinės spalvos atspalvio. Mano manymu ši spalva yra gana neutrali ir tinka beveik bet kokio atspalvio odai. Taigi pliusas numeris vienas.



Visų antra - šis produktas neturi akivaizdžių blizgučių, tad yra tinkamas tiek kiekvienai dienai, tiek ypatingoms progoms. Maybelline Master strobing stick'as suteikia labai natūralų veido švytėjimą, kurį galima padaryti kokio tik nori intensyvumo. Tad net ir natūralaus makiažo mėgėjoms, kaip aš, šis produktas išties patiks.



Trečia, Maybelline Master strobing stick'o konsistencija labai įdomi. Aplikuojant tepasi švelniai it kreminis produktas, tačiau palietus ant odos atrodo, tarsi tai būtų "sausas" produktas. Manau būtent ši savybė užtikrina tokį šio highlighter'io ilgą išsilaikymą. 



Na ir pabaigai, šis Maybelline master strobing stick'as turi puikią pakuotę, kuri padeda šį produktą naudoti išties patogiai, greitai ir be jokių problemų. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Taigi, visai ne veltui šis nuostabus produktas yra lyginamas su žymiuoju Benefit Whatt's up  highlighter'iu. Manau tai yra puiki bei pigi alternatyva ieškančioms nerealaus veido šviesintojo.


No Comments

Post a Comment