KALLOS: TIESESNI PLAUKAI BE TIESINTUVO!

2016/10/25

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, made in lithuania


Sveikos merginos. Žinau, kad tikrai didelė dalis merginų, tarp jų ir aš, turi nei tiesius, nei garbanotus plaukus. Jie tiesiog turi neryškias bangeles. Aš asmeniškai tokių plaukų nemėgstu, tad jei ir nešioju netiesintus plaukus - tai susirišusi į kasą ar kuodelį. Aišku, tiesinti plaukus kasdien irgi ne išeitis. Vieną dieną internete užmačiau įdomiai skambantį produktą - Kallos tiesinamąjį kondicionierių. Kadangi kaina buvo visai nedidelė, skeptiškai nusiteikusi nusprendžiau išbandyti šį Kallos produktą. 




Šį Kallos tiesinamąjį kondicionierių reikia naudoti ant katik išplautų iš su rankšluosčiu nusausintų plaukų. Tad jo nuplauti nereikia, kas jau yra pliusas, nes taip tikrai yra galimybė, jog produktas veiks. Pagal gamintoją šis produktas puoselėja ir tiesina nepaklusnias, banguotas garbanas. Taip pat padaro plaukus švelnius it šilkas ir lengvai šukuojamus.  


Taigi eikime tiesiai prie reikalo - ar veikia? Galiu pasakyti, jog TAIP. Žinoma, efektas tikrai nėra toks, kaip išsitiesinus plaukus, bet plaukai tikrai tapo lengviau sutramdomi, yra švelnesni, paklusnesni ir šiek tiek tiesesni, mažiau pasipūtę. Šio kondicionieriaus reikia tikrai nedaug (nuotraukoje matote kiek naudoju savo ilgiems plaukams), tad visos šios 300ml. pakuotės man užteks tikrai ilgam. Ir žinoma, jog efektas išlieka tik kas kart naudojant šį produktą. 


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Šis Kallos tiesinamasis kondicionierius tikrai nepakeitė man tiesintuvo, tačiau tai puiki priemonė norinčioms šiek tiek tiesesnių plaukų bei nenorinčioms naudoti tiesintuvo bei karščiu gadinti savo plaukų už tikrai labai prieinamą kainą.

No Comments

Post a Comment