KĄ MAN PADARĖ 200 PRITŪPIMŲ?!?

2016/10/19

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, made in lithuania

Prie kelias savaites naršydama Youtube atradau video, kuris patraukė mano akį. Tas video buvo apie merginą, kuri išsikėlė sau iššūkį per vieną dieną padaryti 140 pritūpimų. Ji pasakojo apie tai, kaip jai pavyko, kaip tai pakeitė jos kūną ir ko ji išmoko. Tad kitą dieną nusprendžiau pabandyti ir aš, tik man pavyko padaryti ne 140, o 200 pritūpimų per vieną valandą.

Tą pačią dieną jaučiausi nuostabiai, atsirado daug energijos, motyvacijos. Tikrai įrodžiau sau, jog galiu padaryti tuos nelemtus du šimtus pritūpimų. Kitą dieną mano raumenys priminė apie vakarykštį iššūkį. Raumenis "skaudėjo" dvi dienas, tačiau aš tuo džiaugiausi, nes tai reiškė, jog daviau savo raumenims šoko, išjudinau juos ir jie sugis tvirtesni bei jiems šokiruoti prireiks dar daugiau pritūpimų. 

Tikriausiai daug kam atrodys nerealu, bet rezultatus pamačiau jau kitą dieną. Ir ne, jie nebuvo gyvenimą keičiantys ar labai aiškiai matomi, tačiau aš juos mačiau ir džiaugiausi. Džiaugiausi  šiek tiek apvalesniu užpakaliuku, šiek tiek apmažėjusiomis celiulito apraiškomis ant kojų bei šiek tiek stangresnėmis kojomis. Dar supratau tai, jog darant 200 pritūpimų per vieną valandą yra neblogas kardi, tad puiki alternatyva nemėgstančioms bėgioti ar važinėti dviračiu.

Po šio "iššūkio" supratau, jog net 200 pritūpimų, kurie skamba gana drastiškai, išties nėra didelis skaičius. Ypač padalinant juos į visą dieną. Laukiant, kol verda sriuba galima suraityti  40, laukiant kol pribėgs vanduo į vonią dar 20, prieš išeinant iš namų dar 30, grįžus - 20, prieš valgį - 50 bei "šokant" pagal mėgiamą muziką likusius 40. Taip nė nepajusite, kaip jie visi įveikti, nejaučiate nuovargio, o tik energiją bei motyvaciją!
Šiandien mano 200 jau baigti. Ir žinau ką pagalvosite - apkūni mergina dalina sporto patarimus! Gal ir esate teisios. Bet priimkite tos apkūnios merginos iššūkį ir padarykite du šimtus pritūpimų, o gal net ir daugiau ir įrodykite sau, kad galit!

2 comments:

  1. Kad rezultatus pamatei jau kitą dieną, skamba stulbinančiai :D O mintis taip 'pritūpinėt' per dieną, atrodo visai gera, reiks pamėginti, daugiau judėt visada į naudą!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nežinau ar pamačiau todėl, kad norėjau matyti, bet tikrai pamačiau :D Aišku jie nėra stulbinantys, bet yra. Kad ir kaip crazy skambėtų :D

      Delete