GROŽIO TAXI : KAI GROŽIO PROCEDŪROS ATVAŽIUOJA PAS TAVE

2016/10/27

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, made in lithuania

Baigėsi laikai, kai į namus pristato tik picą, maisto prekes ar pašto siuntas. Į namus jau galima užsisakyti - grožį. Prieš kelias dienas sužinojau, jog egzistuoja grožio taxi. Taxi, kuris atsiveža visus grožiui reikiamus rakandus į tavo pasirinktą vietą ir iš bjauriojo ančiuko paverčia gulbe, o gal tik padaro taip norimą manikiūrą. Šiandien ir pas mane atvažiavo Grožio Taxi, tad įspūdžiais dalinuosi ir su jumis! 



Taigi, užsisakiau taxi paslaugas sutartai valandai ir patogiai įsitaisiusi tympose, laukiau atvykstančios nagų specialistės Vilmos. Ji su savimi atvilko ir turbūt daugiau nei pusmetrio aukščio rožinį kosmetikos lagaminėlį, kuriame manęs jau laukė mano norimos spalvos gelinis lakas. Turiu pripražinti, kad spalvų pasirinkimas išties platus, o ir nuolat atnaujinamas pagal sezoną. Aš pasirinkau rudai rožinę spalvą iš šio rudens naujienų.


Grožio Taxi specialistės kruopštumas buvo tiesiog neišpasakytas. Nukarpė kiekvieną nereikalingą nagų odelės gabalėlį, tobulai suformavo nago formą, o ką jau kalbėti apie preciziškai užteptą gelinio lako sluoksnį. Visas procesas truko itin trumpai. Vos 40 minučių ir aš jau džiaugiausi puikiai atrodančiais nagučiais. 


Visos paslaugos metu netvyrojo jokios įtampos. Šnekučiavomės apie pačią paslaugą, jos įdomybes, siekius. Buvo tikrai įdomu sužinoti, kad dažnai Grožio Taxi iškviečia mamos, negalinčios ištrūkti iš namų nė minutei. Kaip patogu!

Paslaugos pliusai:
+ PATOGU!!! (juk galima atlikti grožio procedūras tiek gulint ligoninėje, per pietų pertrauką, būnant su vaikais ar bet kada, kai tik norisi pasigražinti)
+ Dirba puikios specialistės
+ Galima derinti laiką (minėjo, jog būna užsakymų net labai vakare)
+ Prieinama kaina (žinoma, ne pigiau, nei darytis nagus kažkur namuose pas "specialistę", bet lyginant su kaina salonuose, ji tikrai labai gera)
+ Greita
+ Kokybiška paslauga atlikta kokybiškomis priemonėmis

Paslaugos minusai:
- Pirmą kartą šiek tiek neįprasta

Grožio Taxi galit rasti :  http://www.groziotaxi.lt/ arba jų Facebook paskyroje "Grožio Taxi"

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tad viską apibendrinus, šia paslauga buvau labai patenkinta ir tikrai rekomenduočiau visoms labai užimtoms ar neatrandančioms laiko išsiruošti į grožio saloną, kuriame tikrai jautiesi priversta atrodyti labiau pasitempusi. 

O ar jums teko girdėti apie tokią paslaugą? Kaip manot, ar naudinga Grožio Taxi paslauga?



No Comments

Post a Comment