TOP 5 NAUJI SERIALAI

2016/10/05


Prisipažinsiu - tikrai esu didelė serialų mėgėja. Jų esu mačiusi tikrai DAAAUG. Šis rudens tv sezonas atrodo tikrai daug žadantis, tad norėčiau pasidalinti su Jumis penkiais naujais tv serialais, kuriuos pradėjau žiūrėti šį rudenį. Gal būt kažkuris jų užkabins ir nuspręsite pradėti žiūrėti jį taip pat.

1. AMERICAN HOUSEWIFE
Šis serialas dar neišleistas (liko vos savaitė), tačiau iš treilerio bei aprašymo tikrai jaučiu, jog jis man labai patiks. Tai istorija apie netobulą šeimą tobulame Amerikos miestelyje, kur visi laimingi, gražūs ir sėkmingi. Tad bus įdomu stebėti šios šeimos nuotykius ir išgyvenimus. Manau ši istorija tikrai artima kiekvienam, nes kartas nuo karto tikrai kiekvienas save nuvertinam ar jaučiamės nepakankamai sėkmingi. 

2. LETHAL WEAPON
To paties pavadinimo filmo remake'as, kuris tikrai turi daug potencialo. Kol kas mačiau tik pilot'ą, tačiau nuo pat pirmų minučių užkabino humoru bei drama. Serialo istorija vystosi aplink neseniai iš "mirties patalų" pakilusį detektyvą bei po žmonos ir dar negimusio kūdikio mirties bandantį atsigauti policijos detektyvą. Vienas visais įmanomais būdais bando išvengti mirties, o kitas - ją prišaukti.


3. NOTORIOUS
Serialas apie tai, kaip sėkminga tv laidos prodiuserė bei charizmatiškas teisiningas kontroliuoja mediją savo naudai. Šis serialas pilnas veiksmo, dramos bei romantikos. Puikus tv serialas apie karjeristus, kuris tikrai motyvuoja bei verčia susimąstyti.


4.  DESIGNATED SURVIVOR
Politinis serialas apie tai, kaip nevykęs politikas, po didelio teroristinio išpuolio, nusinešusio visus virš jo esančius politikus, tampa Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentu. Patiks visiems, kuriems patinka House of cards ir panašūs politiniai serialai.


5. KEVIN CAN WAIT
Esu didžiausia The King of Queens gerbėja (jei nematėt šio serialo LABAI rekomenduoju), tad sužinojus, jog Kevin James filmuojasi panašaus pobūdžio seriale labai apsidžiaugiau. Žinoma be Leah Remini šis serialas neprilygs TKOQ, bet ramiam ir linksmam vakaro praleidimui tiks net labai. Serialo istorija sukasi aplink Keviną, katik išėjusį į penciją policijos pareigūną ir kaip jis leidžia savo pencijos dienas, kokių šunybių prikrėčia ir pan. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Toks mano penketukas, kurį nekantrauju žiūrėti šį rudenį. Taip pat žiūrėsiu ir savo mėgiamus serialų tęsinius, tačiau apie juos kitą kartą. Tikiuosi radote ką nors, kas užkabino ir būtinai pasidalinkite savo mėgstamiausiais serialais. :)



2 comments:

  1. Savo mėgstamiausius aprašiau čia: http://z-blogas.blogspot.lt/2016/07/favourite-series.html :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smagu, kad pasidalinai! Tikrai puikus serialai :)

      Delete