KODĖL NEVERTA PIRKTI BRANGIŲ ŠAMPŪNŲ

2016/10/24

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, made in lithuania

Savaitę noriu pradėti trumpučiu įrašu apie šampūnus. Jų yra tiek daug, pačių įvairiausių, žadančių padaryti jūsų plaukus švelniais, blizgančiais, storais, glotniais, tankiais, ryškiais ir dar visokiais. Kuo daugiau pažadų, tuo didesnė kaina, ar ne? Ir kai man kokia blogerė ar youtuberė giria brangų šampūną ir aiškina, kaip jis pagerino jos plaukų būklę - aš netikiu. Taigi dalinuosi savo nuomone, kodėl neverta pirkti brangių šampūnų.

Šampūno išnaudojame LABAI daug
Nežinau, kaip jūs, bet aš šampūno išnaudoju labai daug. Kadangi dažniausiai juos mėgstu trinkti du kartus, o ir mano plaukai netrumpi, per mėnesį išėina nemažas kiekis šampūno. Tad naudojant brangius šampūnus tektų išties paploninti piniginę.

Brangaus ir pigaus šampūno sudėtis nedaug kuo skiriasi
Mielosios, tikrai tuose brangiuose šampūnuose nėra įdėta kažko, ko negalėtumėm rasti pigesniuose variantuose. Tiek tie, tiek tie šampūnai turi aliejų bei kitų plaukus puoselėjančių medžiagų, tiek chemikalų bei plaukus sausinančių medžiagų, tokių kaip sodium chloride. Tad kam mokėti tik už vardą?

Šampūnai beveik neprisideda prie plaukų būklės kitimo
Pagalvokite pačios, šampūnas ant plaukų išbūna kiek, daugiausiai minutę? Tad skatinti plaukų augimo, jų pamaitinti jis paprasčiausiai nespėja. Šampūno paskirtis yra tiesiog IŠPLAUTI nešvarumus, tad nereikėtų iš šampūnų tikėtis stebuklų. Tai paprasčiausiai neįmanoma.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Norinčioms lepinti plaukus brangiomis priemonėmis patarčiau investuoti į priemones, kurios pasilieka ant plaukų po plovimo: aliejukai, serumai, ampulės ir pan.  Taip neišmesite pinigų į balą ir tikrai galėsite tikėtis realaus efekto iš pasirinktų priemonių. 


3 comments:

  1. Čia gal sausaplaukėm aktualiau, mano plaukai riebūs ir naudoju natūralius šampūnus, tai tikrai nemažai esu keitus, bandžius, po kai kurių šampūnų vos ne tą pačią dieną jau plaukai riebaluoti. Išties, ne kaina yra šampūno gerumo rodiklis, o sudėtis..Gali būti super brangus, bet peržvelgus sudėtį tai ohoho ką gali aptikti, o iš pažiūros neišsiskiriantis ir pigus šampūnas gali būti labai puikus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taip, iš dalies ir paminėjau, jog nepriklausomai nuo kainos gali būti sudėtis ta pati. Svarbiausia žinoti, ko ieškoti sudėtyje :)

      Delete
  2. Labai pritariu, kad ne kaina yra esmė! Pati taip renkuosi šampūnus - ir vis bandau karts nuo karto juos pakeisti, nes manau, kad prie vieno šampūno plaukas pripranta, o čia kaip ir su mityba - reikia įvairovės :) Visos plaukų formavimo priemonės neturi kainuoti milijonų - svarbiausia patikrinti sudėtį ir ieškoti aukso viduriuko - sudėtis + veiksmingumas :)

    ReplyDelete