PIRMAS ĮSPŪDIS | L'OREAL COLOR RICHE LA PALETTE

2016/10/21



Neseniai rašiau apie L'oreal naujieną - auksinę lūpdažių liniją. Dar viena jų naujiena - Color Riche La Palette Rouge lūpdažių paletė, kurią sudaro net 6 raudoni atspalviai. Tad šiandien apžvelgsiu, koks buvo mano pirmasis įspūdis "žaidžiant" su šia priemone.



Pirmiausia į akis krito gana prabangiai atrodantis bei kokybiškas produkto įpakavimas. Paletę sudaro šeši lūpdažių atspalviai, šepetėlis bei didelis veidrodėlis, kuris bus itin praktiškas merginoms, mėgstančioms makiažą nešiotis rankinėje bei karts nuo karto pasikoreguoti lūpas. Paletė labai kompaktiško dydžio, tad yra puikus produktas vežtis į kelionę ir džiaugtis skirtingo atspalvio lūpomis kiekvieną dieną, sutaupant nemažai vietos bagaže. 



Pats produktas mano nuomone yra kažkas nerealaus. Lūpdažiai tepasi itin glotniai, tarsi sviestas. Produktas labai pigmentuotas, tad tikrai pavyks sukurti ryškų įvaizdį.  L'oreal Color Riche La Palette lūpų dažai yra super ilgai išsilaikantys, kas man iš dalies nepatiko, nes juos yra be proto sunku nusivalyti. Bandžiau ir su vandeniu ir su miceliniu vandeniu - vis tiek likdavo lūpdažių žymė. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Šiuos L'oreal Color Riche La Palette lūpų dažus rekomenduočiau ypatingoms progoms, kuomet reikia labai išlo išsilaikymo ir puikios pigmentacijos. Tad man šis produktas tikrai neatrodo tinkamas kasdienai, o Jums?



1 comment: