BARRY M NAGŲ LAKŲ APŽVALGA

2016/10/13


BarryM nagų lakai ir apskritai kosmetika Jungtinėje Karalystėje yra tikrai gana populiarūs. Ten gyvendama tikrai naudojau šiuos nagų lakus, tačiau persikėlusi į Lietuvą apie juos visai pamiršau. Tad būdama Londone nusprendžiau išbandyti BarryM viršutinį sluoksnį Plumpy bei nuostabios šaltibarščių (taip, taip, šaltibarščių) spalvos nagų laką Sugal Plum. 



Vos tik užtepus nagų lako ant pirmojo nago mane tiesiog šokiravo spalvos intensyvumas bei pigmentacija. Neatsimenu kada buvau patyrusi tokį WOW efektą su nagų lakais. Spalva tiesiog nereali! Mane tenkino net ir vienas sluoksnis, tačiau norėdama geresnio efekto, užtepiau ir antrąjį. 


Pats nagų lakas džiugino vos tris dienas, po to pradėjo skilinėti kampučiai ir kuo toliau, tuo liūdniau atrodė mano šaltibarštiniai nagučiai. Tiesa, karšta vonia prie to turbūt taip pat prisidėjo. Labai gaila, tikrai labai nuliūdau, nes taip norėjau, jog šis nagų lakas taptų mano mėgiamiausiu. Nereali pigmentacija, nedidelė kaina, didelis spalvų pasirinkimas - tai ko nori kiekviena nagų lakų mėgėja. Gaila, jog nagų lako kokybė yra aukščiau nei visos anksčiau išvardintos savybės.


Tačiau BarryM nagų lakais galutinai nenusivyliau išbandžiusi jų Plumpy viršutinį sluoksnį, kuriuo nulakuoti nagai atrodo tarsi dengti geliu, švilga ir ilgiau išsilaiko. Naudojau jį su skirtingais nagų lakais ir galiu pasakyti, jog juo padengti nagai išsilaiko šiek tiek ilgiau. Tik nesiūlau šiuo viršutiniu BarryM Plumpy viršutiniu sluoksniu tepti nagus du kartus, nes po to įlekus nagą matosi tokie įtrūkimai/suskeldėjimai, kurie atrodo ne itin patraukliai. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Apibendrinant, galėčiau rekomenduoti BarryM nagų lakus merginoms, norinčioms pigių bei itin pigmentuotų lakų bei neieškančių itin ilgo jų išsilaikymo.

3 comments:

  1. Prieš pora metų buvo vieni mėgstamiausių nagų lakų, bet kadangi LT nepardavinėja, tai taip ir nustojau naudoti :) Panašiai kaip ir tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geras, net nežinojau, kad Lietuvoj pardavinėjo :) O tau ilgai laikydavo jie? :)

      Delete
  2. Norėtųsi nuotraukos, kaip spalva ant nagų atrodo!!:)

    ReplyDelete